In deze roerige periode kan Nederland wel wat positiviteit gebruiken. Graag presenteert Young Perfect daarom: Eatertainment Live, een collectief van A-merken die gezamenlijk een sympathieke inspanning leveren voor de maatschappij. Via online streaming van (kook)workshops door food influencers, (street)food specialisten, food & lifestyle coaches en diëtisten biedt Eatertainment Live vermaak, inspiratie en een gevoel van verbondenheid. Samen koken, met én voor elkaar! Niet op de winkelvloer, maar online en gewoon vanuit huis.

De (micro) influencers en specialisten achter Eatertainment Live inspireren de thuiszittende Nederlander en haar gezin tijdens livestreams en via het gloednieuwe platform Eatertainment, met verrassende recepturen en workshops. Denk hierbij aan de bereiding van de trendy Dalgona koffie, het knutselen van een piñata of het maken van een avocadogezichtsmasker. Workshops vinden plaats op diverse momenten in de week en worden breed aangekondigd via online social advertising, het netwerk van aangesloten influencers en deelnemende merken en huis-aan-huisfolders (in samenwerking met partners Spotta en Kiesjefolders.nl).

 

Eatertainment is lokaal en sociaal

De ‘samen’ in ‘samenleving’ brengen. Daar hebben we elkaar voor nodig! Eatertainment stelt haar platform ter beschikking om de Nederlander thuis te raken en een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Want, naast het koken van een recept voor het eigen gezin, wordt ook een extra bordje gemaakt voor iemand in de buurt. Met elkaar, voor elkaar! Met de hashtag #bettertogether deelt de kijker deze persoonlijke actie via de eigen online kanalen.

 


Over Eatertainment

Eatertainment Live maakt onderdeel uit van Eatertainment, een nieuwe startup van Young Perfect. Op dit inline (offline & online) activatieplatform werken merken samen om in te spelen op de huidige trend binnen retailland. Wat, waar en hoe we boodschappen doen verandert namelijk: we zijn altijd online, onderweg, laten bezorgen of eten buiten de deur. We willen gepersonaliseerde oplossingen. Sneller, flexibeler en passend bij onze behoefte! Bij Eatertainment staat de shopper centraal. Via dit platform informeert zij haar over de leukste en lekkerste (live) kookworkshops en demonstraties, heerlijke maaltijdoplossingen om thuis te maken en leuke acties. Offline én online, bij de shopper in de buurt en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *