Visconservenmerk John West heeft de ambitie opgepakt om twee belangrijke uitdagingen te tackelen. Een vergrijzende doelgroep en een dalende categoriepenetratie moeten zich ombuigen in extra relevantie voor een jonger publiek. Vis past tenslotte helemaal in het gezonde eetpatroon van nu.

MarketingTribune sprak met Wilske Colenbrander (Marketing Manager) en Kai Otten (Retail Category Development Manager) over deze ambitie en over hoe meer reuring op de winkelvloer hier positief aan bij kan dragen. Een mooie rol is hierbij weggelegd voor de flexibele John West-visstudio welke wij in samenwerking met John West ontwikkelden.

 

John West wil relevanter zijn voor jongere doelgroep

© BBP Media / MarketingTribune, geplaatst met toestemming

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *