Mensen inspireren en verrassen met alledaagse producten uit de supermarkt; dat kunnen wij bij Young Perfect als de beste. En wanneer er zich een speciale dag aandient waarop wij onze creativiteit volop de vrije loop kunnen laten, dan laten wij deze uiteraard niet zomaar voorbij gaan! Op 24 januari is het Nationale Pindakaasdag; een goed moment om alle medewerkers van Young Perfect eens mee te nemen in de mogelijkheden met dit heerlijke en smeuïge (brood)beleg.

Voorafgaand aan Nationale Pindakaasdag ontvangen alle Young Perfect merkambassadeurs een postkaartje thuis waarin een leuke pindakaasactie wordt aangekondigd: stuur jouw favoriete pindakaasrecept door naar Alexander, Food Imagineer bij Young Perfect, en maak kans op een kookworkshop en professionele fotografie van jouw gerecht door bovengenoemde!

 

Een ‘gesmeerde’ Nationale Pindakaasdag

Ook kantoorcollega’s van Young Perfect mogen meegenieten van Nationale Pindakaasdag; zij worden tijdens de lunch verrast met tal van heerlijke pindakaasgerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan Alexanders’ befaamde Kai Panang (Thaise kip in pindacurry), pindakaas-dadelfudge met chocolade, een pindakaas-banaantosti, Aziatische toast met pindakaas en sriracha, en – natuurlijk – de welbekende peanut butter & jelly sandwich. Naast alle gerechten kan natuurlijk ook geproefd worden van tal van heerlijke pindakaassmaken. Zo bezorgen we alle Young Perfect collega’s een wel heel ‘gesmeerde’ Nationale Pindakaasdag. Smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *