Ein-de-lijk mogen we het van de daken schreeuwen… wij hebben een kookboek ontwikkeld! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen ontzettend druk bezig geweest met het bundelen van alle recepten die Alexander, Food Imagineer bij Young Perfect, heeft bedacht, uitgeschreven en op de foto heeft gezet. Het resultaat? ‘Uit de keuken van de Food Imagineer’, een fantastisch boek dat onze passie voor retail en lekker eten perfect weergeeft.

‘Uit de keuken van de Food Imagineer’ kunnen wij het beste omschrijven als een bloemlezing langs de seizoenen en de gerechten die daarbij passen. Met producten die op het eerste oog misschien niet bij elkaar lijken te passen – denk bijvoorbeeld aan een aardbeien-aspergesalade met parmaham & veldsla – maar die uiteindelijk een verrassende symfonie van smaken vormen. Zo creëer je met speciale én alledaagse producten uit de supermarkt een bijzonder moment. Een zaterdagmiddaglunch met je ouders, een verrassingsdiner voor je geliefde, een bijzondere picknick voor de hele familie op een zomerdag; die momenten en die maaltijden blijven je bij. Fijne herinneringen zijn goud waard. Heerlijke gerechten zijn goud waard.

 

Bedankt!

Om onze merkambassadeurs te bedanken voor hun harde werken in 2018, hebben zij ‘Uit de keuken van de Food Imagineer’ als kerstgeschenk thuis mogen ontvangen. Want zonder hun tomeloze inzet hebben wij alle 80 recepten uit het kookboek zeker niet tot zo’n succesvol einde kunnen brengen op de winkelvloer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *