Op woensdag 21 november openen tal van bedrijven en publieke organisaties hun deuren voor de Nationale Werkbezoek Dag; dé gelegenheid voor werkzoekenden om eens een kijkje in de keuken te nemen van een organisatie die hen aanspreekt. Want, ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er toch nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan het werk komen of die even in between jobs zitten en willen ontdekken welke branche of sector bij hen past. Ook Young Perfect neemt deel aan de Nationale Werkbezoek Dag. Thijs van Poppel, Talent Scout bij Young Perfect, vertelt je hier graag over.

“Als Young Perfect dragen wij graag bij aan betere werkgelegenheid in Nederland. Wij weten dankzij onze merkambassadeurs als geen ander wat het voor mensen betekent om een baan te hebben waar je plezier en energie uit haalt. Via de Nationale Werkbezoek Dag laten wij graag aan een zo breed mogelijke doelgroep zien wie we zijn en wat we doen. Zo kunnen aanwezigen zelf oordelen of dit strookt met hetgeen waar zij naar op zoek zijn.”

 

Wie is er welkom tijdens de Nationale Werkbezoek Dag bij Young Perfect?

“Iedereen is natuurlijk altijd welkom bij Young Perfect. De Nationale Werkbezoek Dag draait echter wel om mensen die actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij bieden dit aan in de vorm van een flexibele parttime baan in de eigen regio.”

 

Staan er nog bijzondere activiteiten op de planning op 21 november?

“Zoals het er nu voor staat gaan we er echt een super leuke en gezellige dag van maken. Daarnaast is een stukje interactie ook ontzettend belangrijk; onze merkambassadeurs staan immers niet voor niets bekend om hun lekkere vlotte babbel. We zullen kennis met elkaar maken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Ik begin de dag met een presentatie over de werkzaamheden bij Young Perfect en neem aanwezigen natuurlijk mee op een tour door ons gehele pand. Om de dag leuk af te sluiten duiken we nog met onze Food Imagineer Alexander de keuken in om wat heerlijke gerechten te bereiden!”


Heb je interesse om deel te nemen aan de Nationale Werkbezoek Dag bij Young Perfect of ken je iemand die dit ontzettend leuk lijkt? Neem dan contact op met Thijs via 06 112 555 40 (WhatsApp ook mogelijk) of via thijs.vanpoppel@youngperfect.nl.

Hopelijk zien wij jou 21 november bij Young Perfect!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *