Boodschappen doen. Voor velen een ‘moetje’ waar niet altijd veel plezier uit te halen valt. Je hebt je lijstje in de hand, je boodschappentassen op de achterbank, je rijdt het parkeerterrein op en ziet: de AH Foodtruck! Een year-round activatie van Young Perfect en Albert Heijn.

Per periode worden de luiken van de AH Foodtruck geopend voor verschillende thema’s, allen passend bij de tijd van het jaar en altijd met de heerlijke producten van Albert Heijn. Van culinaire hotdogs tot wereldse braadworsten en Indiase scharrelkipspiesjes; er is altijd wat te proeven!

 

Vaste prik

Vanaf deze week staat de AH Foodtruck in teken van heerlijke spiesen voor de barbecue, oftewel: vaste prik! Winkelend publiek kan bij de Foodtruck terecht voor o.a. een gekruide shaslick en een Hawaii ananasspies. In totaal zijn er 6 verschillende spiesen te proeven, een lekkere zelfgemaakte knoflooksaus met peterselie maakt het gerecht helemaal af! Alle recepten zijn uiteraard ook bij de AH Foodtruck verkrijgbaar.


Naast de verschillende Albert Heijn filialen staat de AH Foodtruck dit jaar ook op de Libelle Zomerweek. Benieuwd welke locaties de AH Foodtruck nog meer aan doet? Check dan snel www.ah.nl/foodtruck.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *