Bij Young Perfect komen we geregeld met het kantoorpersoneel bij elkaar voor een gezellig uitje, etentje of feestje; teambuilding staat hierbij centraal. Samen zorgen we er immers voor dat we iedere week weer zulke mooie activaties kunnen verzorgen. Afgelopen zaterdag stond er zo’n leuk uitje op de agenda. En de invulling? Die was ditmaal wel heel bijzonder! 

Om 10:30 uur ’s ochtends vertrokken de kantoorcollega’s per bus richting Etten-Leur. De bestemming? Verzorgingshuis Avoord, een aanbieder voor ouderen in zorg, thuiszorg, logeren, welzijn, wonen, dagopvang, palliatieve zorg thuis en highcare hospice. Hier stond de bewoners namelijk een heerlijke pannenkoekenlunch te wachten, verzorgd door… juist, Young Perfect! In teams gingen onze collega’s aan de slag met het bakken en uitserveren van de heerlijkste pannenkoeken. Een waar feestje op de winkelvl… eh, in de woonkamer!

 

Inspiratie

Een uitje als deze komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De organisatie heeft namelijk inspiratie geput uit de Nationale Pannenkoekdag van Dr. Oetker en Tefal, een ontzettend mooi initiatief waarbij basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Young Perfect is al 5 jaar op rij verantwoordelijk voor de pre-Pannenkoekdag in alle Albert Heijn XL filialen. En dit jaar? Dit jaar gingen we een stapje verder en deden ook wij iets terug voor de maatschappij. Het gevolg: maar liefst 350 pannenkoeken, volop rond gegeten buiken, blije bewoners en teambuilding in overvloed!


Graag bedanken wij de sponsoren die geholpen hebben om dit pannenkoekenuitje tot een groot succes te maken: Dr. Oetker, Tefal, Fellows, Backdoor Graphics, Lamilon en Albert Heijn Valkeniersplein.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *