Shop Selector

Iedere consument is uniek en ook iedere supermarkt houdt rekening met de doelgroep die vooral bij deze supermarkt winkelt. Voor een supermarkt
waar veel 1-persoonshuishoudens komen, is gemak veel belangrijker dan supermarkten waar overwegend gezinnen met kinderen komen. Dat vraagt dus om een andere aanpak voor een merk- of shopperactivatie.

Inzicht in marktgebied essentieel voor succesvolle activatie

Wanneer wij een activatie voor onze klanten bedenken en uitvoeren, gebruiken wij graag onze Shop Selector. Inzicht in het marktgebied is essentieel voor een geslaagde merk-, product- en shopperactivatie op de winkelvloer en voor een verhoogde (sales)conversie.

Met de Shop Selector ontwikkelen wij voor A-merken en retailers een activatieplan op lokaal niveau, dat past bij de juiste doelgroep. Daarna selecteren we de winkels die passen bij de doelgroep. Vervolgens passen wij het activatiemechanisme aan voor nog succesvollere activaties.

De Young Perfect Shop Selector laat zien waar jouw doelgroep boodschappen doet. We delen graag succesvolle cases met je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Case: Shop Selector
  • Case: Shop Selector
  • Case: Shop Selector